Hyresbetalning

Hyran ska betalas månadsvis i förskott. Betala den i så god tid att den finns hos oss den sista vardagen i månaden före.

Du får 3 st hyresavier skickad till dig varje kvartal. Du kan även se belopp att betala, ocr nummer och konto att betala till när du loggar in på Mina sidor

Autogiro
Vill du slippa bekymra dig om att komma ihåg att betala hyran varje månad kan du ansluta dig till Autogiro. Då dras beloppet automatiskt från ditt konto i rätt tid. Och det kostar inget extra.

Så här gör du: Ladda ner och fyll i medgivandeblanketten , skriv under och skicka till oss. Adressen är: Filipstadsbostäder Box 115, 682 23 FILIPSTAD. Banken skickar därefter ett meddelande till dig som kontoinnehavare som bekräftar vilket konto som hyran ska dras från.  

När du anmäler dig till autogiro får du endast avier utskickade när hyran förändras.
Observera att en hyresvärd inte är skyldig att lämna ut hyresavier. Detta är en ren service från Filipstadsbostäder.  Enligt rättspraxis och hyreslagen ska du betala hyran i förskott och senast den sista vardagen i månaden innan. Det innebär att hyran för april ska betalas senast den sista mars.

 

Autogiroblankett
(pdf 38,0 kb)